Anahtar teslim töreninde gerginlik! Hak sahipleri isyan etti

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla Sepetçi TOKİ konutlarında gerçekleşen anahtar teslim töreninde mağdur olduklarını belirten hak sahipleri isyan etti

Anahtar teslim töreninde gerginlik! Hak sahipleri isyan etti

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katıldığı İzmit Sekbanlı- Sepetçi Proje Alanı anahtar teslim töreni bugün gerçekleştirildi. Sembolik olarak 5 kişiye anahtar teslim yapılmasına hak sahipleri isyan etti ve programda olay çıktı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut, vatandaşları sakinleştirmek için yanlarına gitti. Dışarıda yapılan konuşmalardan sonra Bakan Özhaseki, hak sahipleriyle bir araya geldi. 

'HAK SAHİPLERİ DAVET EDİLMEDİ'

Sepetçi TOKİ'de hak sahiplerinden olan İshak Arslan, program sonunda Bakan Mehmet Özhaseki ile konuşmaya çalıştı. İshak Arslan: “Bir aydır evde çökük çocuk soğukta oturuyoruz. 15 gün önce neden başlamadı. Biz büyükşehire gidiyoruz Tahir Bey'e ulaşamıyoruz. En azından bunların alt kadrosunun ilgilenmesi lazım. Bir de bunu geçtik buraya hak sahipleri neden davet edilmedi? Biz mağduruz. Anahtar teslimini zar zor yaptırdık önce eve giremedik müteahhit geldi. Elektriğimiz de kesikti." dedi. Bu sırada basın mensupları alandan uzaklaştırıldı.

Anahtar teslim töreninde gerginlik! Hak sahipleri isyan etti