Yeşilova Muhtarı Filiz'den asfalt teşekkürü: Bölgenin çok ihtiyacı vardı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova Mahallesi Dağ Çiçeği Sokak'ta gerçekleştirdiği asfalt çalışmasını tamamlarken Mahalle Muhtarı ve Belediye Koordinatörü Ali Filiz bölgenin bu çalışmaya çok ihtiyacı olduğunu belirterek İzmit Belediyesine teşekkür etti

Yeşilova Muhtarı Filiz'den asfalt teşekkürü: Bölgenin çok ihtiyacı vardı

İzmit Belediyesi, vatandaşların konforlu ulaşıma erişebilmesi adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova Mahallesi Dağ Çiçeği Sokak’ta asfalt çalışması gerçekleştirdi. Mahalle halkının daha ferah ve güvenli bir ulaşım sağlaması adına yapılan çalışmalarda yaklaşık 1200 ton asfalt kullanılırken çalışmalar kısa sürede tamamlandı. 

 MUHTAR FİLİZ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ 

Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz de çalışmaları yerince inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Filiz, “Mahalle halkının gerçekten çok ihtiyacı olan bir projeydi. İzmit Belediyesi ekipleri kısa sürede organize olarak çalışmalara başlayıp bitirdi. Başta Başkan Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere projede emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Ekiplerin çalışmaları kentin diğer bölgelerinde devam edecek.