Tutuş'tan Hürriyet'e: Ne yapacağını şaşırdı!

EYT'lilerin tazminat konusu tartışılmaya devam ederken AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Başkan Hürriyet'in konunun çözülmemesi adına her şeyi yaptığını ileri sürdü

Tutuş'tan Hürriyet'e: Ne yapacağını şaşırdı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, aylardır tartışılan EYT'lilerin tazminat konusunda kredi aldıklarını açıklayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e cevap verdi. Tutuş'un açıklaması şöyle:

'EYT'LİLER UMURUNDA BİLE DEĞİL'

Fatma Hanım sözüm ona bana cevap vermiş. Ancak işin içinden çıkamayınca tüm tuşlara basmış olacak ki ne demiş ne yazmış ben bir şey anlamadım. Fatma Hanım, sanırım manipülasyon eğitimini ucuz bir kurstan almışsın. Biraz kalite lütfen. Sadece kafalar karışsın diye laf kalabalığı yapıp fazlaca cümleler kuruyorsun. Madem İzmit Belediyesinin arsalarını büyükşehir alsın diyecektin, meclisi neden iptal ettin? Etmeseydin eğer bugün satış kararı çıkacaktı ve büyükşehir arsayı alacaktı, biz bunu açıkladık zaten. EYT'liler senin umrunda bile değil. Senin tek derdin bu konunun çözülmemesi ve bu konu üzerinde gürültü kopartmaktı, konu çözülünce ne yapacağını şaşırdın. Sana geçmiş olsun. Ayrıca FETÖ olayına hiç girme istersen.

HÜRRİYET NE DEMİŞTİ?

Kredi çıkmadığı için 2 ay önce bu arazi satışına onay verseydiniz ve yine büyükşehir alacak deseydiniz, EYT'yi biz çözdük diyebilecektiniz ama hayır demeyi tercih ettiniz. Sonra da kedi fare oyunu oynamaya kalktınız. Kavgayı çıkarıp sonra da ayırmaya kalkanlar gibi tuhaf bir tartışmanın fitilini ateşlediniz. Her şeye rağmen yeter ki çözülsün tazminat konusu dedik ama Allah'ın sopası yok işte. Yaradan o kadar büyük ki! Size bu oyunu oynatmadı. İyi niyetimizin karşılığını yine aldık.