Muharrem Tutuş teşekkür ederek siyaseti bıraktığını açıkladı !

31 Mart Yerel Seçimleri geride kaldı, İzmit'te CHP adayı Fatma Kaplan Hürriyet rakibi AK Parti adayı Muharrem Tutuş'un 10 puan önünde seçimi kazandı. Seçimi ikinci sırada tamamlayan Tutuş ise ilk açıklamayı bu şekilde yaptı

Muharrem Tutuş teşekkür ederek siyaseti bıraktığını açıkladı !

31 Mart Yerel Seçimleri’nde tercihini bir kez daha CHP Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’ten yana kullanan İzmit’te, AK Parti adayı Muharrem Tutuş 10 puan farkla seçimi ikinci sırada tamamladı. Resmi olmayan sonuçlara göre Fatma Kaplan Hürriyet oyların yüzde 49,06’sını alarak yeniden başkan seçildi ve bir beş yıl daha İzmit Belediyesi’ni yönetmeye hak kazandı.

Seçimin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yapan Tutuş ise şunları kaydetti:

İZMİT BİZİM EVİMİZ DEDİK

“Sevgili İzmitli  hemşerilerim !!" Her şeyden önce bu süreçte; Bizlere evinizi, iş yerinizi, ve en önemlisi gönlünüzü açtınız. İnsani nezaket ve olgunluğu her zaman önceleyerek, birbirimize bu inançla mukabele ettik. Ve o sebeple ‘İzmit bizim evimiz’ dedik. Sağ olun, var olun…

SORGULAMAMIZ GEREKEN BU SONUCUN NEDENLERİDİR

Milletin tercihi sorgulanmaz. Sorgulamamız gereken, bu sonucun nedenleridir. Sonuç ülkemiz için hayra ve daha güzel günlere vesile olsun ümidindeyim. Asıl olan Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir.

MALİ MÜŞAVİR MUHARREM TUTUŞ OLARAK DEVAM EDECEĞİM

Benim anlayışımda siyaset bir meslek değildir, uygun zamanda ve zeminde icra edilir ve bir gün biter. Dolayısıyla ben de; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki hayatıma Mali Müşavir Muharrem Tutuş olarak devam edeceğim.

EN TEPEDEN EN ALTA KADAR TEŞEKKÜR EDİYORUM

Son olarak; En tepeden en alta kadar, bizlerle birlikte gayret eden tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyor, başta KBB başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve tüm ilçe belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum…”