Kadın çiftçiler bu kahvaltıda buluştu

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan ve İzmit Ziraat Odası Ziraat Mühendisi Zeynep Çetin'in düzenlemiş olduğu kahvaltı programında kadın çiftçiler bir araya geldi

Kadın çiftçiler bu kahvaltıda buluştu

İzmit Yenişehir mahallesinde bulunan İzmit Ziraat Odası etkinlikten etkinliğe koşuyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Çiftçiler Günü etkinliğinde İzmit yürüyüş yolu kadın çiftçilerin traktör konvoyu ile şenlenmişti.

Bu vesile ile İzmit Ziraat Odası kadın çiftçileri bugün kahvaltıda ağırladı.

İzmit Ziraat Odası'nda gerçekleşen programda Başkan Yusuf Karaaslan konuşmasında; "düzenlemiş olduğumuz etkinliğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Daire Başkanı Numan Balaban, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Vedat Gül, İzmit İsu Şube Müdürü Hakan Kocatürk, Meclis üyelerimize ve bayan çiftçilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tarıma değer katan, emek veren, her alanda olduğu gibi Tarımda da en iyisini yapmaya çalışan, üreten tüm kadın çiftçilerimizin sonuna kadar arkasında ve destekçileriyim. Sizler varsanız biz varız, biz varsak sizler varsınız" şeklinde konuştu.

Büyükşehir’in düzenlemiş olduğu,Dünya Çiftçiler Günü etkinliğinde traktörleriyle konvoy yapan kadın çiftçilere Başkan Karaaslan hediye taktim etti.

Kadın çiftçiler bu kahvaltıda buluştu

Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, program sonrasında katılım gösteren çiftçiler ile birlikte Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne giderek Altan Çakır'ı yerinde ziyaret etti. Çiftçiler tarım ve hayvancılık ile ilgili merak ettikleri konuları Altan Çakır'a sorarak bilgi aldılar. Birebir ilgilenebilmek için daha geniş bir zamanda bu ziyareti tekrar gerçekleştirmek için sözleştiler.

Kadın çiftçiler bu kahvaltıda buluştu