İzmit Belediye Başkanlığını Muharrem Tutuş'turacak mı ?

AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş, adaylığının kesinleşmesinin ardından sosyal medya hesabından yayınladığı video ile seçim startını verdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İzmit Belediye Başkanlığını Muharrem Tutuş'turacak mı ?

Tutuş “İzmit benim evim” sloganı ile biten videosu sosyal medyada gündem oldu.

Uzun yıllardır Kocaeli siyasetinin içinde bulunan halka hizmet eden İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, ekibi ile İzmit'e hizmet etmek için gün sayıyor.

Muharrem Tutuş, 1983 yılında İzmit'in Bekirdere bölgesinde doğmuş bir siyasetçi ve muhasebecidir. Evli ve üç çocuk babası olan Tutuş, Kocaeli Üniversitesi'nde Denetim, Muhasebe ve Finans bölümünden mezun olmuş, aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini de tamamlamıştır. Meslek hayatına serbest muhasebeci mali müşavir olarak atılan Tutuş, 2012 yılından bu yana bu alanda hizmet vermektedir.

2019 yerel seçimleri ile birlikte İzmit Belediyesi Meclis Üyesi olan ve 2021 yılı itibarı ile İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili olarak görev yaptı. Muharrem Tutuş AK Parti 2024 belediye seçimlerinde İzmit Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. 

Muharrem Tutuş "İzmitle alakalı heyecanımız tam. Bazı anketlerde spekülasyonlar da olsa bizler neler olduğunu gördük. Milletin takdiri sandığa yansıyacak. Cumhurbaşkanımıza kalben teşekkür ediyorum. Evet yaşımız genç ama tecrübemiz var. Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değeri görüyoruz" dedi.