Hürriyet: İkinci turda İzmit'in desteği artacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylardan Kemal Kılıçdaroğlu'na Kocaeli'den en büyük desteğin İzmit'ten verildiğini belirterek, 'İkinci turda destek daha da çok olacak' dedi

Hürriyet: İkinci turda İzmit'in desteği artacak

Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Türkiye geçtiğimiz Pazar günü sandık başına gitti. YSK tarafından açıklanan sonuçlara göre; Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kaldı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ise Kocaeli'den en yüksek oy oranı İzmit'ten çıktı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kılıçdaroğlu'na verilen desteğin ikinci turda daha fazla olacağını belirterek, "Kadınları domuz bağı ile katledenlere, küçücük çocuklara göz koyanlara vatanımızı bırakmayız diyorsan haydi sandığa" dedi.

"BU MÜCADELE BİTMEDİ"

Hürriyet, vatandaşları sandığa davet ederek, "İkinci turda destek daha da çok olacak. Biliyoruz ve güveniyoruz. Eğer 10 milyon sığınmacı 30 milyon olsun istemiyorsan, artık sığınmacı ve kaçaklar vatanımızdan gitsin diyorsan, kadınları domuz bağı ile katledenlere, küçücük çocuklara göz koyanlara vatanımızı bırakmayız diyorsan haydi sandığa. Bizim mücadelemiz; binlerce insanımızı enkazda çaresiz bırakanlarla, imar aflarıyla çıkar peşinde koşanlarla, depremde çadır satanlarla. Bu mücadele bitmedi, bitmeyecek" ifadelerini kullandı.

 

Hürriyet: İkinci turda İzmit'in desteği artacak