Gücümüzü göreceğiz

Trendyol 1. Lig'de zirveden kopmak istemeyen Kocaelispor, lige verilen milli arada yarın Süper Lig ekibi Rams Başakşehir ile özel maç oynayacak. Teknik ekip tüm oyunculara şans verecek

Gücümüzü göreceğiz

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Lige verilen milli ara ve yerel seçimler nedeniyle Kocaelispor, tesislerde teknik patron Mustaf Gürsel yönetiminde ciddi ve yoğun çalışmalar gerçekleştirdi. 6 haftadır kazanamayan ve ilk 2 iddiası azalan  yeşil-siyahlı ekip lig sonunu en azından üçüncü sırada bitirip Play-Off finali oynamak istiyor.Başkan Engin Koyun'un istifa etmesiyle camiada negatif enerji azalırken, şehirde tüm gözler 3 Nisan'da oynanacak olan Göztepe maçına çevrildi.

RAKİP BAŞAKŞEHİR

Tüm kredileri tüketen teknik ekip ve futbolcular Göztepe maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Kocaelispor, yarın İstanbul'da Süper Lig ekibi Rams Başakşehir ile saat 17.00'de özel maç oynayacak. Teknik ekip bu ciddi provada tüm futbolcuların son durumunu görme şansı bulacak. Ümit Milli takımda bulunan Emir Ortakaya ve Azerbaycan  Milli Takımına giden Ramil Sheidaev ile sakatlığı süren Giorgi Kharaishvili forma giyemeyecek.