Eslem Lina için son yüzde 20 kaldı

SMA Tip 1 Hastası Eslem Lina Akbaş'ın tedavisi için gerekli olan 1 milyon 820 bin doların kalan yüzde 80'ni tamamlandı. Akbaş ailesi son yüzde 20 için bu akşam canlı yayında tüm Türkiye ve Kocaeli'nden destek isteyecek

Eslem Lina için son yüzde 20 kaldı

50’sini toplamak için yarın önemli bir etkinlik yapılacak. Eslem Lina’nın ailesi, kampanyanın gönüllüleri yapacakları canlı yayın ile tüm Kocaeli halkından destek isteyecek. İftardan sonra başlayacak canlı yayın sahura kadar sürecek. Kampanya da Ramazan ayı nedeniyle herkesin zekat ve fitresini Eslem Lina’ya bağışlaması istenecek.
Derince’de yaşayan Salih ve Elif Akbaş çiftinin ikinci çocukları Eslem Lina'ya, henüz 20 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Şu anda 5.5 aylık olan Eslem Lina'nın, 6 ayı doldurmadan tedavisinin yapılması amacıyla başlatılan kampanyada şimdiye kadar gereken 1 milyon 820 bin Euro'nun yüzde 80'i hayırseverlerin destekleriyle toplandı.

 

TÜM KAHRAMANLAR ALARMINI KURSUN

Akbaş ailesi ve tüm destekçiler, minik Eslem'in hayatını kurtaracak son adımı ise bugün akşam atacak. Kampanya kapsamında bu akşam Instagram'da @sma.eslemlina ve @sma.eslemlinayedek hesapları üzerinden yapılacak canlı yayınla, Kocaeli ve tüm Türkiye'den destek isteyecek. Canlı yayına, ramazan ayının maneviyatının da kampanyaya ivme kazandırması ve fitre, zekât, sadakaların da bağışlanması bekleniyor. Valilik izniyle düzenlenen ve herkesin katkıda bulunabileceği yardım kampanyasına katılmak isteyenler, TR 41 0001 0005 5479 2421 2450 06 IBAN numarası üzerinden Elif Akbaş adına yapacakları yardımları "Eslem Lina" açıklaması ile iletebilir.

Eslem Lina için son %20 kaldı