Dilan Polat'ın yakın arkadaşıydı! Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık suçlaması

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından fenomenler yakın markaja alındı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Nevra Bilem hakkında birçok kişi dolandırıldıklarını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşıydı! Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık suçlaması

Sosyal medyada külçe külçe altınlarını paylaşan Nevra Bilem de dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı olarak bilinen Bilem hakkında birçok kişinin suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

FENOMEN'İN KÜLÇE ALTIN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ 

Show Haberde yer alan bilgilere göre, Gelin Evi yarışma programıyla tanınan fenomen Nevra Bilem, 1,5 milyon takipçili sosyal medya hesabından, külçe külçe altınlarının videosunu paylaşmasıyla dikkat çekmişti. Bilem’in instagram hesabında çok kişiyi dolandırdığı ve bu sebeple hakkında da suç duyuruları olduğu iddia edildi.

Bilem tarafından dolandırıldığını söyleyen kadın ise, "Bir gün gene hikayesini gördüm. 'Bedava tatil için butona basıp numaranızı bırakabilirsiniz' yazıyordu. Ben de şansımı denemek istedim ve butona bastım. 15 gün sonra aradığımızda olayın içinde bedava tatilin olmadığını ve devre mülk satmak istediklerini gördük. Bu şahıs sadece parasına bakıyor" sözlerine yer verdi.

KARAKOLA GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDULAR 

Başka bir kadın ise Nevra Bilem’in reklamında oynadığı mobilya markasından ürün aldıktan sonra ödenen paranın fenomenin bir akrabasının hesabına gönderildiğini fark etti. Yaşadıklarını anlatan kadın, "Bir firma sizinle anlaşma yapıyorsa firmanın hesabına atılması lazım. Sen neden kaynının hesabına attırıyorsun bu parayı?" şeklinde konuştu. Bilem tarafından dolandırıldıklarını iddia eden kişiler karakola giderek şikayetçi oldu.

 

 

Kaynak : Haber Merkezi

 
Dilan Polat'ın yakın arkadaşıydı! Nevra Bilem hakkında dolandırıcılık suçlaması