Yönetim değişiyor

Kongrede aday olduğunu dile getiren Kocaelispor Başkanı Recep Durul yeni dönemde yönetimin p'nin değişeceğini ifade etti. Son kongrede Engin Koyun'a kaybeden eski yönetici Yaşar Can, Başkan Durul'un listesinde yer alacak. Başkan Durul hem yönetim olarak hem de takım olarak güçlü kadro kuracaklarını belirtti

Yönetim değişiyor

YAŞAR CAN'DAN DURUL'A DESTEK 

Kongrede aday olduğu dile getiren Kocaelispor Başkanı Recep Durul yeni dönemde yönetimin %70 değişeceğini ifade etti. Son kongrede Engin Koyun'a kaybeden eski yönetici Yaşar Can, Başkan Durul'un listesinde yer alacak.. Başkan Recep Durul,"  Kurumsallaşma verilen parayla olmuyor.  Yönetimde niteliklere sahip isimlerin olması gerekiyor, görev birliği olan uyum içerisinde çalışacağımız kendi işi dışında çok müdahale etmeyen yönetimsel anlamda beraber karar vereceğimiz kolektif çalışmaya uygun futbol bilgi derinliği olan arkadaşlarımız olacak. Hepsi saygınlığı olan insanlar. Birlikte oturup konuşacağız. Kocaelispor’umuza itici güç olacak. Mutlak şampiyonluk için yola çıkacağız bunun için ekip oluşturacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Şu ana kadar çıkmak isteyen çıksın demokratik yarış bu. Yaşar Can zaten bizim için çalışıyor. Şuan bizim için elinden geleni yapıyor.  Biz bu şehirde herkesle dostuz bizim kimseyle birseyimiz yok, kucaklayıcı bir yapıya sahibiz zaten. Yaşar Can'da geçmişte aday oldu özel hukukumuz var. Bizimle olmaktan keyif aldığını Kocaelispor'un başarısı için çorbada benimde tuzum olursa çok mutlu olurum duygularını ifade etti . Bizde teşekkür ettik kendisine " dedi.  

HERKES OY KULLANSIN 

"Onun haricinde bazı isimler var , güzel bir kadromuz olacak. Ulaş Yıldız  benim kardeşim, hukukumuz iyi kendisiyle böyle bir şeyi konuşmadık. Ben onun abisiyim benimle konuşabilir. Başkan seçilirsem benim kafamda bu var. Ben tüzükte bu tadilatı yapacağım, bütün Kocaelisporlular üye olabilecek aynı dönem ilk kongrede oyunu kullanacak. Biz bunlara niye sınırlama getirdik. Yeni yasaya göre zaten kulübe üye olmak istiyorsanız 1 ay içinde kulüp size cevap vermek zorunda. Yasalar çok açık. Niye sınırlama koyuyoruz gerçek sporsever gelsin üye olsun. gelsin oyunu kullansın çoğunluk olsun. Kocaelispor‘a hizmet etmek isteyenler gelsin üye olsun oyunu kullansın herkes kullansın kim hak ediyorsa kullansın.

GÜÇLÜ KADRO KURACAĞIM 

Durul," 4 dönemdir ben bu kulüpte görev alıyorum. Şampiyonluk için maddi manevi elimden geleni yapacağım  ve ekibimi ona göre kuracağım. Mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkacağız. Ertuğrul hoca ile birlikte yeni ekibimizi kurarak oyuncu grubunu profesyonelce kurarak İzmit'in çocuklarını içine katarak tüm şehri kucaklayarak profesyonelliği  göz önünde tutarak kurumsal bir mantıkla yöneteceğiz. Kurumsallığı da kalıcı olması içinde başlangıç yapacağız. Şampiyon yapmakla benim görevim bitmez aynı zamanda gelecek temelli  tüm dinamikleri de harekete geçirerek hem tesisleşme anlamında hem de yönetimsel anlamında daha profesyonel kurumsal yönetim oluşturarak yeni bir profesyonel kimlik oluşturacağız. Ben tüm bunları yapmaya söz veriyorum. Bu takımı şampiyon yapacağımı ve güçlü kadro kuracağıma söz veriyorum. Menajerlerin elinde asla olmayacak bu takım. Dolayısıyla her yönetici işini yapacak" şeklinde konuştu.