Türk Kahvesi severler Cumhuriyet Parkı'nda buluşacak

İzmit Belediyesi öncülüğünde bu yıl 2'ncisi düzenlenecek olan Geleneksel Türk Kahvesi Festivali ile kahve severler Cumhuriyet Parkı'nda bir araya gelecek

Türk Kahvesi severler Cumhuriyet Parkı'nda buluşacak

İzmit Belediyesi geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Türk Kahvesi festivaline bu yıl da devam edecek. 2. Geleneksel Türk Kahvesi Festivali 4-5 Aralık tarihlerinde yine Cumhuriyet Parkı’nda İzmitli vatandaşlarla buluşacak. 5 Aralık Unesco Dünya Türk Kahvesi günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek 2. Geleneksel Türk Kahvesi Festivali ile İzmitliler kahvenin tadına doyacak.  

Türk Kahvesi severler Cumhuriyet Parkı'nda buluşacak

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞACAK

2 gün boyunca 12.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek festival kapsamında; kahve tadımları, canlı müzik dinletisi, Türk Kahvesi atölyeleri, bando performansı, DJ performansı, çocuk animasyon gösterileri ve çeşitli ikramlar ile renkli görüntüler oluşturulacak. Etkinliklere; katılım gösterecek firmalar; Coffee Aboul, Disa Kahve, Esperanto Cafe, Esperro Cafe, Monad, Monte Air Cafe, Rodopi Kahve, ROG Coffee, Ultra Coffee Roastery firmaları katılacak.

BELGESEL GÖSTERİMİ YAPILACAK

Festivalde ayrıca, Arçelik sponsorluğunda Cem Adıyaman yönetmenliğinde Okan Bayülgen ve usta isimlerin yer aldığı “Göz Açıp Kapayıncaya Kadar” kahve belgeseli gösterimi yapılacak. Belgesel hakkındaki bilgi almak isteyenler: https://www.kahvve.com/kahve-belgeseli-goz-acip-kapayincaya-kadar-127801/ adresinden belgeselin tamamını izleyebilir.