Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, KOVİAD'ı ziyaret ederek 'Marmarakaf' projesini anlattı

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye'nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan 'MARMARAKAF' kapsamında Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği'ni ziyaret etti.

Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, KOVİAD'ı ziyaret ederek 'Marmarakaf'  projesini anlattı

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KARİYER FUARI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019’da başlayan bölgesel kariyer fuarları, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla genç üniversite öğrencilerini ve mezunlarını bir araya getiriyor. Öğrencilere staj / iş fırsatlarına yönlendirmeyi amaçlayan Marmara Kariyer Fuarı (Marmarakaf) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), 26-27 Şubat 2024 tarihlerinde 15 üniversitenin paydaşlığında Kocaeli Kongre Merkezi ve Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsünde gerçekleştirilecek.

Dernek Başkanı Harun Kocagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesinin durumu ve Marmara Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler paylaştı.

MARMARAKAF'ın, 'EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde" mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığı ve Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenleneceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'EN'lerin fuarı için belirledigimiz hedeflerimizi yakaladık ve geçiyoruz. Üniversite öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılabileceği, iş fırsatları ve staj olanaklarından faydalanabilecekleri, pek çok sektörün öncü firmalarını ağırlayacağımız güzel bir fuar gerçekleştireceğiz. Sizlerin de bu anlamda desteklerini bekliyoruz.' şeklinde konuştu.