Muharrem Tutuş'a Akmeşe'de büyük ilgi

Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Akmeşe'de ilgiyle karşılandı. Tutuş, 'Yeni İzmit'in heyecanı tüm İzmit'imize yayılmış bunu vatandaşlarımızın gözlerinde görüyoruz 'dedi

Muharrem Tutuş'a Akmeşe'de büyük ilgi

Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Akmeşe’de ilgiyle karşılandı. Akmeşe  Atatürk ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlarını ziyaret ederek programlarına başlayan Başkan Adayı Tutuş, bölgenin sevilen büyüklerinden yaşayan tarih 100 yaşındaki Salih Köken'i de ziyaret etti.  Ardından Akmeşe sokaklarına çıkan Başkan Adayı Tutuş, esnaf ve vatandaşalar ile tek tek selamlaşarak sohbet etti.

‘BÖLGENİN EVLADIYIM’

Gerçekleştirilen programlarda Başkan Adayı Tutuş'a, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, Meclis üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve partililer de eşlik etti. Akmeşeliler ile buluştuğu programda konuşan Başkan Adayı Tutuş, “Akmeşeli vatandaşlarımız Muharrem Tutuş'u tanıyor. Ben bu bölgenin evladıyım. Siz beni tanıyorsunuz, ben sizi tanıyorum.

‘YENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ’

İzmit'imizde yeni bir sayfa açmak için bir yola çıktık. Sadece hizmet odaklı bir siyaset anlayışı güderek, vatandaşlarımız hak ettiği hizmetlere kavuşsun istiyoruz. Uyum çok önemli. Devletimiz ile Büyükşehir belediyemiz ile uyum bölgemize hizmeti getirir. 5 yıldır, İzmit'imizde uyumsuzluk için bir sebep bulayım da, kavga edeyim diye çırpınan bir anlayış hakim. Bu kavga İzmit'imize hep kaybettirdi.

‘VATANDAŞIMIZ GERÇEĞİ GÖRÜYOR’

Bütçeyi yönetme yetkisi de, belediyeyi yönetme yetkisi de, şimdiki yönetimin elinde. Hangi bölgemizde taş üstüne taş koydular. Sosyal medya üzerinden belediyecilik yapmaya kalktılar. Önceki dönem kazandırılan tüm yatırımlarımız çürümeye yüz tuttu. Bunların hepsini İzmitli vatandaşlarımız elbette değerlendirecek.

‘GERÇEK BELEDİYECİLİĞİ GÖRECEKLER’

Nereye baksak, ya büyükşehir belediyemizin yaptığı yatırımları görüyoruz, ya da önceki dönem AK Parti Belediyeciliği zamanında kazandırılan yatırımları görüyoruz. Yani bu şu oluyor, Akmeşe'de İzmit'te tam 5 yılını kaybetmiş. Yeni İzmit'te gerçek belediyecilik yapacağız. merkezimize insanı oturtacak, istişare ve ortak akılla İzmit’imize sadece hizmet edeceğiz “ dedi. 

 

Muharrem Tutuş'a Akmeşe'de büyük ilgi
Muharrem Tutuş'a Akmeşe'de büyük ilgi
Muharrem Tutuş'a Akmeşe'de büyük ilgi
Muharrem Tutuş'a Akmeşe'de büyük ilgi