Müge Anlı'daki Sapık Sinan Sardoğan olayında son dakika! Müge anlı açıkladı !

Müge Anlı'daki Sapık Sinan ile ilgili son dakika gelişmesi: Türkiye'nin konuştuğu Sinan Sardoğan tutuklandı!

Müge Anlı'daki Sapık Sinan Sardoğan olayında son dakika! Müge anlı açıkladı !

Arife Gökçe olayının baş şüphelisi konumunda bulunan ve Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen Sinan Sardoğan, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.

Sinan Sardoğan'ın gözaltına alınma nedeni ve görüntüleri ortaya çıkarken emniyetteki işlemlerinin ardından Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NEDEN GÖZALTINA ALINDI 

Avcılar Firuzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir oğlan çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp Arife Gökçe ile ilgili yapılan yayınlara katılan Sinan Sardoğan'a benzediğini fark etti.

Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sinan Sardoğan olduğu tespit edildi.

10 Ekim 2018'de 'fiili livata' suretiyle şu anda 17 yaşında olan, olayın yaşandığı zaman 12 yaşında olan 2006 doğumlu Suriye uyruklu A. A.'ya tecavüz ettiği iddia edildi. 

A. A. televizyon izlerken Müge Anlı'nın programında gördüğü Sardoğan'ı teşhis edip Avcılar Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro'suna başvurarak şikayetçi oldu.

İhbar üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Avcılar polisi Sardoğan'ı kaldığı otelde gözaltına aldı. Sardoğan ifadesi alındıktan sonra Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklanma talebiyle sevk edildi. Sardoğan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.