Müge Anlı'da cinayet itirafı ! Küçük Meryem'in ölümü ..

Müge Anlı'da son dakika cinayet itirafı .. Kızımı sevgilim öldürdü !

Müge Anlı'da cinayet itirafı ! Küçük Meryem'in ölümü ..

Müge Anlı'ya gelen TikTok'ta fenomen olan Doğukan Ünal, geçtiğimiz haftalarda Gaziantep'te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal'ın hayatını kaybettiğini söyleyerek kızınını ölümün araştırılmasını istedi.

Küçük Meryem'in beyin kanamasından öldüğünü söyleyen anne Melisa'ya inanmayan baba Doğukan Ünal, kızını hastanede görmek istediğinde hastane yetkililerinin Meryem için "Sahipsiz bebek" olarak kaydedildiğini anlattı.

Bu iddiaların ardından canlı yayına telefon ile katılan anne Melisa'nın kız arkadaşı, Melisa'nın çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve çocuklara sürekli şiddet uyguladığını iddia etti.

CANLI YAYINDA İTİRAF GELDİ

Bugün ise küçük Meryem'in annesi Melisa, Almanya'dan canlı yayına bağlandı ve her şeyi itiraf etti: "Ben diğer küçük kızımla çizgi film izliyordum. Recep ve kızım Meryem de evdeydi. Meryem ağlayarak yanıma gelince Recep ben ilgilenirim diyerek yatak odasına götürdü. 10-15 dakika sonra Meryem'in çığlıklarını duydum 'baba yapma, baba dur' diye bağırıyordu. Sonra yatak odasına gittim, kızım Recep'in kucağında çırılçıplaktı ve bayılmıştı. Recep'e bu çocuğa ne yaptın dedim? Oyun oynuyorduk bayıldı dedi, sonra soğuk suyun altına tuttuk Meryem ayıldı, ambulans çağırıp hastaneye götürdük. Ama kimseye bir şey anlatamadım. Recep beni tehdit etti, scooter'dan düştüğünü söyleyeceksin dedi. Beni konuşturmadı. Onu Almanya'ya kaçırmamı istedi. Beni kurtar diyordu. Recep'in ailesi de defalarca şahit oldu, bana kızını al Recep'in elinden demişlerdi." dedi.

Canlı yayında gelen itiraf üzerine Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri Recep Aldemir'in evine giderek gözaltına almak istedi fakat Recep evinde bulunamadı. Recep'in annesi ise oğlunun evden kaçmadığını iş aramak için dışarı çıktığını iddia etti.

Soruşturma devam ediyor.