KOTO'da seçim heyecanı başlıyor

Kocaeli esnaflarının temsilcisi olan Kocaeli Ticaret Odası'nda yarın seçim var. Mevcut başkan Necmi Bulut ve İbrahim Bıyıklı'nın başkan adayı olduğu seçimlerde 25 komitede toplam 175 komite üyesi ve bu komite üyeleri içinden 75 meclis üyesi seçilecek. Seçimlerde Bulut mavi listeyle, Bıyıklı sarı listeyle, bağımsızlar ise beyaz liste ile yarışacak.

KOTO'da seçim heyecanı başlıyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın yarın gerçekleştirilecek seçimlerinde mevcut başkan Necmi Bulut ile başkan adayı İbrahim Bıyıklı yarışacak. Plastik ve kimya meslek grubunu kapsayan 7’nci komitede ise Albar Kimya’dan Mehmet Albar beyaz liste ile seçime girecek.

Kocaeli Ticaret Odası’nın komite seçimleri yarın oda binasında yapılacak. 25 komitede toplam 6 bin 349 şirket, 1255’i şahıs olmak üzere toplam 7 bin 604 kişi oy kullanma hakkına sahip. Sandığa gelecek olan KOTO üyeleri kendi komitelerinde 7 asil, 7 yedek komite üyesi seçecek. KOTO’da yapılacak komite seçimlerinde her komitede seçilecek 7 kişinin ilk üç kişisi meclis üyesi olacak. KOTO’nun yeni meclisi 75 kişiden oluşacak. Mevcut başkan Necmi Bulut, İbrahim Bıyıklı ve bağımsızların listelerinin yarışacağı seçimlerde büyük heyecan yaşanıyor.