Kocaelispor'lu Erkan Çakır hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan arma sevdalısı genç kocaelispor #maçı için gittiği Çorum yolunda birden fenalaşmış, ardından Çorum'da özel hastaneye kaldırılmıştı.

Kocaelispor'lu Erkan Çakır hayatını kaybetti

Kocaelispor'un sıkı taraftarlarından aynı zamanda Bekirpaşa'nın tanınan isimlerinden Erkan Çakır, Çorum deplasmanına giderken otobüste fenalaşmış, beynine pıhtı atması sonucu Çorum Özel Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yeşil-siyahlı taraftar kritik süreci atlatamadı . Erkan Çakır bugün sabah saatlerinde 42 yaşında vefat etti.

Gece yarısı kalbi duran Çakır'a doktorların müdahalesi ile tekrar hayata döndürüldüğü fakat sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yakından ilgilendiği personeli için Çorum' a bir ekip göndermişti. Hürriyet sosyal medya hesabından şunları paylaştı.

"Çok sevdiği Kocaelispor'u desteklemek için gittiği Çorum'da beyne pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alınan ve durumunu yakinen takip ettiğimiz İzmit Belediyesi emekçimiz Erkan Çakır'ı kaybettiğimizi öğrendik. Çok üzgünüz. Erkan kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah"...
 
Çakır'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. -Bakkocaeli ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Çakır'ın cenazesi yarın Çarşamba günü öğle namazına müteakip İzmit Gökçeören Topallar köyüne annesinin yanına defnedilecektir.