Kocaelispor'a PFDK'dan deplasman yasağı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kocaelispor, deplasmanda 1928 Bucaspor'a 1-0 yenildiği maçta Kocaelisporlu taraftarların yapmış olduğu kötü tezahürattan dolayı PFDK'ya sevk edildi. Alınan karar ile Kocaelispor'a deplasman yasağı geldi. Hodri Meydan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kocaelispor'a PFDK'dan deplasman yasağı

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; 

 

DEPLASMAN YASAĞI

En son 03.03.2023 tarihinde yapmış olduğumuz uyarıya bugün bir yenisini daha eklediğimiz “SEYİRCİ YASAĞI” durumumuza istinaden, dün deplasmanda karşılaşmış olduğumuz Bucaspor müsabakasında Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun kararınca çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle önümüzdeki ilk deplasmanımız olan Fethiyespor müsabakasına “DEPLASMAN YASAĞI” getirilmiştir.

“Deplasman müsabakalarında tarafımıza verilen tüm kredileri tükettiğimiz gibi, aynı şekilde iç saha müsabakalarımızda da hiç bir kredimiz bulunmamaktadır.”

İç saha maçlarımızda da olası bir küfür, sahaya yabancı madde atılması, çirkin-kötü tezahürat ve olası taşkınlıkta, bir sonraki ev sahipliğini yapacağımız müsabakada da tarafımıza “SEYİRCİ YASAĞI” uygulanacaktır. 

Bundan sonraki süreçte tüm taraftarlarımızdan önümüzdeki oynayacağımız müsabakaların önemini bilerek hareket etmelerini istiyor, takımımızın şampiyonluk yolunda olduğu ve daha da kenetlenmemiz gereken bu dönemde; camiamızı sükunete, sakin olmaya, küfür ve saha olaylarından uzak durmaya davet ediyoruz.

Bugünden itibaren tribünde kendini bilmezce hareket eden her kim olursa olsun, takımımıza ve tribünlerimize verdiği zararın karşılığını fazlasıyla alacaktır.

Saygılarımızla.