Kocaeli Körfez'in kalbi Ankara Eryaman'da atacak

Kocaelispor, Etimesgut Belediyespor ile oynanacak karşılaşmanın Eryaman Stadı'nda oynanması için TFF'ye başvuru yapılmıştı. Başvuru kabul edilerek onaylandı Etimesgut Belediyespor – Kocaelispor maçı Eryaman Stadyumunda oynanacak

Kocaeli Körfez'in kalbi Ankara Eryaman'da atacak

Kocaelispor, 7 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçını seyirci kapasitesi yüksek olan daha büyük bir stada alınması için ev sahibi ekibe talepte bulunurken Etimesgut Belediyespor yönetimi bu teklife sıcak bakmıştı. Müsabakanın Eryaman Stadı’nda oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuru yapılmıştı. Bu başvuru TFF tarafından kabul edildi. Pazar günü maç saat 15.00’da Eryaman Stadyumunda oynanacak.

BAŞKAN KOYUN'DAN DESTEK BEKLENTİSİ
Kocaelispor Başkanı Engin Koyun bu konuyla ilgili olarak, tüm belediyelere STK’lara ve iş adamlarına bilet otobüs kampanyasına desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Karşılaşmanın bilet fiyatları bu şekilde:

Maraton ile kale arkası 50 TL

Numaralı tribün 100 TL

Tüm taraftarlara kapılar açılacak.

Tüm Kocaeli pazar günü gerçekleşecek olan Kocaelispor - Etimesgut Belediyespor maçı için heyecanla bekliyor. Heycanla beklenen maça, Kocaelispor taraftarının Ankara'ya akın etmesi bekleniyor.

Karaaslan medyapım, bakkocaeli haber ajansı olarak sosyal medya kanallarımızdan Yiğit Özcan'ın anlatımıyla maç öncesi ve sonrası,stad yanından yöneticilerimiz, futbolcularımız, spor severlerimiz ve taraftarlarımızla canlı yayınlarımızı sizlere kesintisiz aktaracağız.

Canlı yayını izleyebileceğiniz sosyal medya hesaplarımız

Facebook; karaaslanmedyapım, mikrofonlarımız ismetpaşa'da, bakkocaeli

İnstagram; bakkocaeli_ulusal hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Canlı yayını izlmek izlemek için aşağıdaki linke tıkla  

           karaaslanmedyapım   <