Kandıra'da kaybolan Salih Altun bulundu !

Kandıra Ağaçağıl Mahallesi'nde yaşayan ve 3 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Salih Altun (77) bu sabah saatlerinde evine geri döndü.

Kandıra'da kaybolan Salih Altun bulundu !

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Ağaçağıl köyünde kaybolan Salih Altun sabah saatlerinde evine geri döndü.Olay 22 Ocak Pazar günü Kandıra Ağaçağıl Köyü'nde meydana geldi. İddialara göre 77 yaşındaki Salih Altun evden çıkıp 300 metre uzaklıktaki fındık bahçesine gitmesinin ardından bir daha haber alınamamıştı. Salih Altun her gün döndüğü saatte eve dönmeyince ailesi endişeye kapıldı. Önce bütün köy Salih Altun’u aramaya başladı, ardından durum ihbar edildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri, jandarma arama kurtarma (JAK), jandarma komandoları, AFAD, AKUT ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Öte yandan bu sabah saatlerinde Salih Dede kendisi evine geri döndü.

“BAŞIM DÖNDÜ, YOLUMU KAYBETTİM”

Konuyla ilgili Ağaçağıl Muhtarı Mehmet Şentürk, Salih Dede'nin sağ salim evine dönmesi nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi. Şentürk, “Bu sabah saat 08.30’da Salih amcamız evine kendisi döndü. Başının döndüğünü ve yolunu kaybettiğini söyledi. Amcamızın genel sağlık durumu iyi. Kontrol amaçlı sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Çok mutluyuz. Çok sevinçliyiz. Arama faaliyetlerine katılan Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine, AFAD, JAK ve vatandaşlara teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.