İzmit'teki iş merkezi yönetiminden Türk Bayrağı'nı kaldırın skandalı !

İzmit'teki Soydan İş Merkezi yönetimi Türk bayrağı asan esnafa bayrağı kaldırmasını söylerek büyük bir skandala imza attı

İzmit'teki iş merkezi yönetiminden Türk Bayrağı'nı kaldırın skandalı !

Kocaeli İzmit'te bulunan Soydan İş Merkezi'ndeki bir esnaf Kahramanmaraş merkezli deprem dolayısıyla kapısına Türk bayrağı astı. İddiaya göre Bayrakların kaldırılmasını isteyen yönetim, esnafın dükkanına görevli göndererek 'Bayrağı burdan kaldırın' demesi üzerine tartışma yaşandı. Mağaza sahibi karakola giderek şikayetçi oldu.

“VALİLİK ASMAMIŞ SİZE NE OLUYO DEDİLER”

Deprem dolayısıyla işletmelerinde Türk bayrakları asmak istediklerini söyleyen Gürsel Bilgisayar Teknisyeni Erhan Turan, “Depremin ilk gününden duyduğumuz üzüntü sebebiyle işyerimizin kapısına bayrak astık. Soydan İş Merkezi’nde yöneticilik yapan yetkililer bugün sabah saat 10.00 civarı dükkanlarımıza gelerek, bayraklarımızın kaldırılması için bizi uyardı. Biz de rahatsız olan kimse kendi gelsin, bayrağı kaldırmayacağımızı söyledik. Daha sonra güvenlik görevlisi yolladılar, yine kaldırmayacağız dedik. Bu uyarının ardından bütün dükkanı bayraklarla donattık. Bir de bize dediler ki valilik ve belediyeler bayrak asmıyor da size ne oluyor?” şeklinde konuştu.