İzmit Belediyesi çalışanları tek yürek oldu

'Yaya da olsa çalışacağız Başkanım, yüreğine sağlık senin'

İzmit Belediyesi çalışanları tek yürek oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve yöneticilerinin şahsi araçlarını geçici olarak belediyeye vakfetmesinin ardından, İzmit Belediyesinin özverili personelleri de araçlarını belediyenin hizmetlerinde kullanmaya başladı

İzmit Belediyesi çalışanları tek yürek oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, başkan yardımcıları, müdürler ile koordinatörlerinin yaşanan araç temini sıkıntısı sonrası şahsi araçlarını geçici olarak belediyeye vakfetmesi tüm ülkede büyük yankı uyandırdı. İzmit halkı ve İzmit Belediyesinin özverili personelleri de bu harekete sahip çıktı. Özellikle sosyal medyada vatandaşlar, yayınladıkları destek mesajlarında şahsi araçlarını ihtiyaç olması halinde belediyenin hizmetine verebileceklerini dile getirdiler. 

İzmit Belediyesi çalışanları tek yürek oldu

BAŞKAN HÜRRİYET’E DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

İzmit halkının desteği çığ gibi büyümeye devam ederken, İzmit Belediyesinin özverili personelleri de hiçbir beklentisi olmadan şahsi araçlarını belediyenin hizmetlerinde kullanmaya başladı. Farklı birimlerde çalışan personellerin bazıları, hizmette kullanılacak araç gereç ve bu hizmeti yapacak personelleri çalışmanın yapılacağı bölgeye taşıdı. Ayrıca aracı olmayan bazı personeller de, “Yaya da olsa çalışacağız Başkanım, yüreğine sağlık senin” diyerek destek oldu.