Hafta sonu Kocaeli'ye bahar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli hava durumu tahminlerini güncelledi. Peki, bu hafta Kocaeli'de hava nasıl olacak? Sıcaklıklar artacak mı? Kocaeli hava durumu nasıl olacak? İşte güncel Kocaeli hava durumu tahminleri...

Hafta sonu  Kocaeli'ye  bahar geliyor!

Kocaeli hava durumu -  Son günlerde soğuk havanın ve yağışların etkisinde kalan Kocaeli’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bugün güneş yüzünü gösterecek. Gün içerisinde en düşük sıcaklık 6 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 11 derece olacak. Çarşamba günü sıcaklık 1 derece düşerken yağışlı hava bekleniyor. Peki, Kocaeli 5 günlük hava durumu nasıl? İşte Kocaeli 5 günlük hava durumu tahminleri..

KOCAELİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Kocaeli'de 20 Şubat Salı gününden itibaren artan sıcaklıklar ve değişen hava koşulları dikkat çekiyor. Haftanın hava durumu tahmini şu şekildedir:

  • 20 Şubat Salı: Kocaeli'de puslu bir hava hakim olacak. En düşük sıcaklık 6°C ve en yüksek sıcaklık 11°C olacak, nem oranı %63 ile %95 arasında seyredecek.
  • 21 Şubat Çarşamba: Aralıklı yağış bekleniyor, sıcaklıklar 5°C (en düşük) ile 11°C (en yüksek) aralığında olacak, nem oranı %69 ile %92 arasında olması bekleniyor.
  • 22 Şubat Perşembe: Kocaeli'nde perşembe günü Parçalı bulutlu ve daha ılık bir gün öngörülüyor, en düşük sıcaklık 3°C ve en yüksek sıcaklık 14°C, nem oranının %52 ile %96 arasında olması bekleniyor.
  • 23 Şubat Cuma: Kocaeli'nde cuma günü güneşli hava etkisini gösterecek ve sıcaklıklar yükselecek. Sıcaklık 6°C'den (en düşük) 20°C'ye (en yüksek) çıkacak, nem oranı %43 ile %81 arasında değişecek.
  • 24 Şubat Cumartesi: Hafta sonu güneşli ve sıcak geçecek, en düşük sıcaklık 8°C, en yüksek sıcaklık ise 20°C olarak tahmin ediliyor, nem oranı %47 ile %81 arasında olacak.

Bu tahminlere göre, Kocaeli'de hafta ortasında yağışlı hava devam ederken, hafta sonuna doğru güneşin kendini daha fazla göstermesi ve sıcaklıkların önemli ölçüde artması bekleniyor.

Hafta sonu  Kocaeli'ye  bahar geliyor!