Düzce depremi sonrasında gökyüzünde beliren ışık neyin habercisi ? Akıllara HAARP geldi !

17 Ağustos 1999 Gölcük depreminde de HAARP'ın kullanıldığı iddia edilmişti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Düzce depremi sonrasında gökyüzünde beliren ışık neyin habercisi ? Akıllara HAARP geldi !

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gölyaka'da saat 04.08'de meydana gelen depremde Düzce'de 37, İstanbul’da 1, Zonguldak'ta 6, Sakarya'da 1 ve Bolu'da 1 olmak üzere 46 kişi yaralandı.

Düzce'deki depreme ait Kocaeli'de kaydedilen kamera kayıtlarında, gökyüzünde beliren ışık dikkati çekti. Birçok yerde beliren ışık sosyal medyada bu görüntüler HAARP silahını gündeme getirdi.

PEKİ HAARP NEDİR ?

Radyo elektronik vericisi kısa adıyla “HAARP” araştırma istasyonu, 1997 yılında devreye girdi. Sırp bilimadamı Nikola Tesla’nın teorilerinin hayata geçirildiği istasyon 3.5 megavat gücünde ve 10 MgHz boyundaki dalgaları iyonesfere gönderiyor.

Belirli bir alan üzerinde güneşten bin misli daha kuvvetli enerji gönderebilme özelliği taşıyor. Uzmanlara göre, bu yapay ışınların yeryüzünden 600 km. yüksekte yansıtılarak dünyanın herhangi bir bölgesine yönlendirilmesi durumunda HAARP, bölgede mikrodalga fırın etkisi yaratıyor. Depremin silah olarak kullanılması fikri bazı ülkelerce kabul edilmese de bu teori hala tartışılıyor.