Büyükakın: Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz

Aday tanıtım programında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 'Popülizm kıskacına bu şehri teslim etmeyeceğiz. Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz. Bu millete hiç yalan söylemedik' dedi

Büyükakın: Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz

"ÖNEMLİ OLAN HİZMETTİR"

Aday tanıtım programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "İlk gün başladığımızda 'bu hayat şehre adanmış hayat' dedik. Asıl olan millete hizmet etmektir. Bu millet bize güvendi ve belediyeyi emanet etti. Bu koltuklardan mutlaka kalkılıyor. Biz bunu hiç aklımızdan çıkarmadık. Bu 5 yılda sadece belediyecilik yaptık. Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliğidir. Sosyal medya belediyeciliği var, algı belediyeciliği var, şehri sel götürürken Bodrum'da tatilde olanlar var. Son 6 ay belediye başkan olduğunu hatırlayanlar var. Her fırsatta mağdur olanlar da var. Seçimden önce verdiği sözleri tutmayanlar da var.

 

"BU MİLLETİN HİZMETÇİSİYİZ''

Gerçek belediyecilik bu koltuğun emanet olduğunu unutmamaktır. Biz en başından beri böyle yaptık. Kibirlenmedik, büyüklenmedik. Biz bu milletin hizmetçisiyiz. Önümüzdeki süreci demokrasi şöleni gibi geçireceğiz. Onlara cevap vermeyeceğiz, işimize bakacağız. Popülizm kıskacına bu şehri teslim etmeyeceğiz. Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz. Bu millete hiç yalan söylemedik. Geçmiş dönem belediye başkanlığı yapan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.  Mayıs seçimlerinde 12 ilçenin tamamında galip çıktıysak, 31 Mart'ta da 12 ilçenin tamamı bizde olacaktır. Sandık sonucu bu, tahmin değil. Gece gündüz yorulmadan 13-0 yapana kadar çalışacağız" ifadelerini kullandı.