Büyükakın: Reis'imize 31 Mart hediyesi verelim

Miting alanında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da önce muhalefeti eleştirdi sonra partililerinden 31 Mart'ta sandıkları patlatma sözü aldı

Büyükakın: Reis'imize 31 Mart hediyesi verelim

BÜYÜKAKIN: GÖKTEKİ YILDIZLARI BİLE VAAT EDERLER

Gençler Başkan Büyükakın’a sahnede teveccüh göstererek “Gençler dün akşam buradaydınız. Şimdi de buradasınız. Merak ediyorum, hiç dinlemiyor musunuz?” dedi. Başkan Büyükakın ise mikrofonu alarak muhalefeti eleştirmeye başladı. Büyükakın: “Belediyecilikleri de enteresan. Yapacağım deyip yapmazlar. Öyle bir atarlar ki gökteki yıldızları bile vaat ederler. Hani böyle yapacaktınız diye sorarlar ve ‘Ben bilmiyorum, ben hatırlamıyorum, ben yapmadım.’ der. Onlar konuşur biz yaparız. Onlar zannediyor ki konuşunca işler bitiyor.” diye konuştu.

‘REİS’E 2 HEDİYE VERELİM’

Başkan Büyükakın: “Sizler Reis’i hiç yalnız bırakmadınız, hep yanında oldunuz. Bırakmayacaksınız değil mi, söz mü? Asla yalnız bırakmayacaksınız. Durmak yok yola devam inşallah. Reis’e vereceğimiz birinci büyük hediyemiz çok coşkulu bir karşılama. İkinci hediyemiz ise 31 Mart’ta sandıkları patlatmak olacak. Saha hazır değil mi? 31 Mart’a kadar durmak yok yola devam. Hepinizi çok seviyorum. Sağ olun, var olun.” Diyerek sahneden ayrıldı. Başkan Büyükakın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya Avni Kalkavan Stadına doğru gitti.