Bayram pazarı ne zaman kurulacak?

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte kent genelinde de bayram hazırlıkları başladı. Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar geleneksel olan bayram pazarı ile ilgili açıklamada bulundu

Bayram pazarı ne zaman kurulacak?

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması için İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda kurulan bayram pazarının tarihleri belli oldu. 12 Haziran Çarşamba günü kurulacak olan bayram pazarı 15 Haziran Cumartesi gününe kadar açık olacak.

4 GÜN AÇIK OLACAK 

Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile alışveriş yapsın diye Kurban Bayramı öncesi Bayram pazarımızı 4 gün açık tutacağız. Bayram pazarı 12 Haziran Çarşamba günü İzmit Doğu Kışla kapalı pazar alanında kurulmaya başlanacak. 15 Haziran Cumartesi (arefe) gününe kadar açık kalacak. Pazarda tüm reyonlar açık olacak. Vatandaşlarımız sabah, 08.00 ile 21.00 saatleri arasında alışveriş yapılabilecek. Bu vesile ile hem pazarcı esnafımızın hem de vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, hayırlı alışverişler diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı 4 gün boyunca açık kalacak bayram pazarımıza bekliyorum” dedi.