Başkan Bıyık 3 maaş, başkan yardımcıları birer maaşlarını bağışladı

Başkan Bıyık 3 maaş, başkan yardımcıları birer maaşlarını bağışladı

Başkan Bıyık 3 maaş, başkan yardımcıları birer maaşlarını bağışladı

Darıca Belediyesi, Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için tüm ekipleriyle birlikte çalışmalarını yürütüyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaklaşık 100 kişilik ekiple birlikte deprem bölgesinde arama kurtarma, altyapı ve üst yapı çalışmalarına destek veriyor. Afetzedelerin acılarını bir nebze de olsa hafifletmek çalışan Darıca Belediyesi, aynı zamanda AFAD üzerinden bağışta bulundu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık 3 aylık, başkan yardımcıları ise 1 aylık maaşlarını deprem bölgesine bağışladı. Ayrıca birim müdürleri 5’er bin TL, belediye personeli ise 247 bin 500 TL bağışta bulundu.
Yaraları sarmak için el ele verdiklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Devletimiz depremin ilk gününden itibaren yaraları sarmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Bizler de ekiplerimizle deprem bölgesinden kardeşlerimiz için çalışıyoruz. Bu zor günler el ele vererek dayanışma ile atlatılır. Darıca Belediyesi olarak bütün personellerimize bağışları için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız da ilk günden beri yardımları ile destek veriyor. Bağışları AFAD üzerinden yaparak kardeşlerimizin acılarını bir nebze daha azaltmak hepimizin görevi” diye konuştu.