41 Burda AVM otoparkı artık ücretli olacak

41 Burda AVM'nin otoparkı sadece 0-3 saat aralığında misafirlere ücretsiz olacak.

41 Burda AVM otoparkı artık ücretli olacak

41 Burda AVM, otopark kullanımı ile ilgili bir açıklama yaptı.  41 Burda AVM'den açıklamada şu ifadelere yer verildi: "24 Haziran 2024 tarihinden itibaren 41 Burda AVM kapalı ve açık otopark alanları, 0-3 saat arasında misafirlerimize ücretsiz olarak sunulacak.

Bu tarihten itibaren 3 saati aşan kullanımlarda ise kapalı otopark ve batı açık otopark alanlarımızda ücretli otopark uygulamasına, doğu açık otopark alanımızda ise Shopla mobil uygulamamızı indiren ve ardından uygulama içerisinden ücretsiz kodunu alıp, ödeme noktalarında kod girişini sağlayan ziyaretçilerimize %100 indirim uygulanmasına geçerek; tüm misafirlerimize daha konforlu bir alışveriş deneyimi, sorunsuz park yeri tahsisi ve ulaşım kolaylığı sağlamayı hedefliyoruz.

Açık ve kapalı otopark alanlarımızda, 3-23 Haziran 2024 tarih aralığında otopark tarifeleri için test çalışmalarımız sürecek olup, bu tarih aralığında ücretsiz otopark kullanımına devam edilecek.

24 Haziran tarihi itibariyle ise 3 saati aşan kullanımlarda, farklı tarifeler ile otopark uygulamasına geçiş yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Açık ve Kapalı otoparklarımızın kullanım detayları:

Doğu Açık (Shopla) Otopark

24 Haziran 2024 tarihine kadar açık otoparkımız ücretsiz kullanılmaya devam edilecektir.

24 Haziran 2024 tarihi itibariyle ise 0-3 saat aralığı kullanım ücretsiz olmaya devam edecek, 3 saat üzeri kullanımlar için shopla üyelik şartı aranacak ve shopla üyeleri %100 indirim ile otopark hizmetimizden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Kapalı Otopark

24 Haziran 2024 tarihine kadar kapalı otopark ve Batı giriş açık otopark alanlarımız ücretsiz olacaktır. 24 Haziran 2024 tarihi itibariyle ise 0-3 saat kullanımlar ücretsiz; 3 saat üzeri kullanımlar ise tarifeli olarak ücretlendirilecektir."