17 Ağustos şehitlik mezarlığının son hali görenleri üzdü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan 17 Ağustos şehitlik mezarlığının bazı bölümlerinin bakımsızlığı vatandaşların tepsini çekti

17 Ağustos şehitlik mezarlığının son hali görenleri üzdü

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan 17 Ağustos şehitlik mezarlığına ziyarete gelen vatandaşlar mezarlığının bazı bölümlerinin halini görünce duyarsız kalamadı.Vatandaşlar mezarlığın çevre düzenlemesi bakımı yapılması için destek bekliyor. Merdivenlerin bir kısmı yürünemez halde ve acilen çalışma başlatılması gerekiyor.

Duyarlı bir vatandaş tarafından ihbar hattımıza gelen görüntülerde şehit mezarlığının bu şekilde bakımsız ve kaderine terk edilmiş olması bayram ziyaretine gelen vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

Yakınlarını ziyarete gelen bir vatandaşımız; "Kocaeli'nin Derince ilçesinde bulunan 17 Ağustos şehitliği malesef bu durumda, ziyarete geldiğimizde merdivenlerden çıkamıyoruz, şehitlik içinde yürüyemiyoruz, her taraf yabani ot dolmuş merdivenler toprak taş olmuş basamıyoruz. Sesimizi duyuramıyoruz. Ekiplerimiz şehitlikle ilgilenirse bir çok kişi sevinecek inşallah. Yetkili birimden en kısa sürede çalışma başlatmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.